X
X
<svg class="herion-back-to-top"><g><line x2="227.62" y1="31.28" y2="31.28"></line><polyline points="222.62 25.78 228.12 31.28 222.62 36.78"></polyline><circle cx="224.67" cy="30.94" r="30.5" transform="rotate(180 224.67 30.94) scale(1, -1) translate(0, -61)"></circle></g></svg>
X

Tue seuraamalla

Seuraaminen Spotifyssä ja eri some-kanavissa on helpoin tapa tukea mua artistina. Kiitos jo etukäteen todella paljon.

Erakossa: “Sylkispä sunkin suu massii” on kuunneltavissa alla olevista linkeistä. Lisää soittolistallesi ja piinaa myös frendejäs tällä ilosanomalla. $$$ #syljesitämassia

  Kuuntele Apple Musicista

  Lataa Amazon-mp3 palvelusta

…ja myös muista verkon digitaalimusiikkikaupoista.

Pari sanasta (seteliä) biisistä

Put your money where your mouth is. Laita sun massit sinne missä sul on suu. Tosta lauseesta lähti tän raidan ajatus aikoinaan, kun kirjoitin ton pohjan projektille, joka mun oli tarkoitus tehdä niihin aikoihin Negatiivisista Nuorista lähteneen Artturin (A.K.A. AT / Aataminoppa) kanssa, jonka räppejä voitte siis kuulla mm. Tää on nähty -raidalla ja viimeisimpänä Töölön Ketterän levyltä. Ei koskaan (toistaiseksi) saatu AT:n kanssa sitä hommaa maaliin, mutta tykkäsin raidan aihiosta niin paljon, että halusin julkasta sen Erakossa nimellä, vaikka tää onkin taas tyyliltään omanlaisensa raita.
 
Mutta sehän ei ole enää mikään uutinen, yllätys tai shokki teille, jotka ootte pidemmän aikaa Erakossa musaa kuunnelleet. Mä itseasiassa koen sen nykyään ehkä parhaana asiana, jonka oon saanut tällä jutulla aikaan. Mulla ei ole enää juurikaan rajoja sen suhteen mitä voin tehdä. Kukaan ei tuu kertomaan, että tää ei sovi meille/sulle. Ja monet teistä on useimmiten avoimia myös erilaisille biiseille, vaikka tietysti jotkut haluis, että teen vaan sitä löysäähirttä tai nollausta biisi toisensa jälkeen.
 
Ongelma genresidonnaisten perusraitojen kanssa on siinä, että joku on jo tehnyt maailman parhaan rokkibiisin, räppibiisin, poppibiisin ja niin edelleen, joten en näe hirveästi syytä lähteä tekemään sitä uudestaan (huonommin). Tylsää ja väsynyttä. Monet on kiitelleet, kun jokainen uus biisi multa on omanlaisensa seikkailu, missä ei oo mitään hajua mihin päätyy. Kiitos. En usko, että petän teitä tälläkään kertaa.
 
Artturi sano aikoinaan tän raidan pohjaa pyöritellessä, että mä voisin olla tavallaan Suomen Yelawolf. Just sillä hetkellä toi läppä kuulosti aika kaukaa haetulta. Nyt kun oon vuoden verran pureskellut asiaa, se on ehkä paras kuvaus mitä musta on saatu aikaan. Nimenomaan siis suomalainen versio, jossa Alabaman korvaa Anttola ja southern rockin suomirock. Tyylejä yhdistellään ilman rajoja, bändimusan elementit on aina läsnä tai tietty landelaisuus linkittyy hommaan vahvasti.
 
Tämä kappale olkoot terveiseni Anttolasta Alabamaan.
Kaikki materiaali © Erakossa