Levytysdiili Sonyn kanssa

Kuten joku on varmaan jo tajunnut, voin vihdoin ilokseni sanoa sen ääneen: tein taannoin Sony Music Finlandin kanssa levytyssopparin. Oon tehnyt todella monta vuotta hommia DIY-hengessä toimien erinäisten pienempien epävirallisten julkaisijoiden kanssa, joita haluan tässä yhteydessä kiittää kaikesta siitä jeesistä, jota olen vuosien varrella saanut. Nyt oli kuitenkin ainutlaatuinen sauma toteuttaa se haave, joka varmasti aika monella musiikin parissa toimivalla on (vähintään ollut): tehdä diili ison lafkan kanssa.

On aika jäätävän iso kunnia saada sanoa olevansa samalla lafkalla vaikkapa sellaisten nimien kun AC/DC:n ja Bruce Springsteenin kanssa. Sen lisäksi mun iholla koreilee toistaiseksi ainoastaan yhden orkesterin nimi – Gluecifer. Ei varmaan tartte kertoa mille lafkalle ne äänitti uransa lopussa? Jep. Sony.

Olen älyttömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta Sonylle ja Rokka-labelin Kuoppamäen Timolle. Tietysti tämä myös tarkoittaa, että mun pitää pystyä vastaamaan haasteeseen, mutta ainakin pohjaduuni on tässä tapauksessa tehty kunnolla ja pitkän kaavan kautta. Ala on mulle tuttu jo entuudestaan ja ei näiden isojen toimijoiden kanssa hommien tekeminen ole tässä maassa sen ihmeellisempää kuin muidenkaan – noi tyypit on musadiggareita, joiden kanssa on ollut ilo valmistella tulevia juttuja.

Aloitettiin keskustelut Sonyllä formula-vertauksen kautta ja se pätee tälläkin hetkellä: nyt oon päässy talliin, joka pystyy kisaamaan mestaruudesta tosissaan. Enää tarttee itse ajaa kausi hyvin, niin saa ens kaudellekin startata kisoihin, joten eiköhän pistetä jengi heti lisää kaasua?

Kaikki Raikasta-sinkun kuunnelleet tietää: en mä mutkista suoria tee tai siirtele vuoria. Siitäkin huolimatta mä haluan viedä tän jutun isommille lavoille, joilla olen aiemmin päässyt soittamaan ja Sony on siinä projektissa oikea taustatuki!

Toi diilinkirjotuspäivä oli yks mun elämän siisteimmistä. Siitä kiitos kuuluu ennen kaikkea teille kuuntelijoille. Teidän tuki tän on isossa kuvassa mahdollistanut. Siispä. KIITOS.

Tuol ollaan:

Eka Sonyn julkasu on tää Raikasta-sinkku – ota haltuun!
>>
>>
>>


3 Replies to “Levytysdiili Sonyn kanssa”

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.