Löysään hirteen -video Oulun musiikkivideofestareilla

Noheimoi. Löysään Hirteen -videolle voi halutessaan käydä naputtamassa ääniä Oulun musavideofestareiden yleisöäänestyksessä osoitteessa . Äänestysnumero 110.

Videohan on 100% mun käsialaa eli oon tehnyt siihen eka about tasan vuos sitten ton kappaleen sävellyksestä äänityksen kautta tuotantoon, jonka jälkeen suunnittelin laululle vielä ton videon.

Syyskuun 2014 alussa roudasin kaikki soittokamat 250km päähän, jossa kuvasin videon ja vedin tietty samalla kaikki roolit kameran toisella puolella, kun ei siellä metässä ketään muitakaan soittajia ollut käytettävissä.

Ja kun toi about 27h urakka oli purkissa lähdin himaan ja editon siitä tollasen about kolme minuuttia kestävän pätkän, jota on nyt kateltu tubessa sen 140 000 kertaa.

Voisi siis näin jälkikäteen sanoa, että kyseessä oli ihan onnistunut videoprojekti, vaikka pätkä ei Kansanpumpelia saisikaan. Oisin tietty silti aika fiiliksissä, jos kävisit sun äänesi tolle antamassa, koska tulihan ton eteen aika hitosti hommia tehtyä.

Ja hommia tehdään jatkossakin ihan samalla tapaa. Uusia raitoja syntyy kokoajan ja eiköhän noita videoitakin tule tehtyä myös jatkossa.

Loppuun vielä kiitokset kaikille supportista, jota teiltä tässä on tullut. Se on hiton tärkeetä tässä hommassa. Sen takia niitä yötä jaksaa valvoa sen mikrofonin ääressä. Kiitos.


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.