Erakossa IX mallisto julkaistu

Verkkokaupasta löytyy nyt uusia Erakossa IX -malliston tuotteita, joiden graffassa palataan Erakossa tarinan alkulähteille.

Monet alusta lähtien mua seuranneet muistaa mun ekat promokuvat vuodelta 2014 kera lyhdyn ja kepin. Idea tohon kuvasarjaan syntyi erakko-nimisestä tarot-kortista. Jos netistä etsii tietoa erakoista vaikka englanninkielisellä ”Hermit” sanalla, tulee todella paljon tuon kuvaston materiaalia. En ole varsinainen astro-hommien harrastaja, mutta kieltämättä tohon IX-tunnisteella varustettuun korttiin on jo aikoinaan sisäänrakennettu paljon mua tai vähintäänkin tätä Erakossa tarinaa. Se on siis täydellinen artistinimi mulle ja lähdematsku ansaitsee ehdottomasti oman tribuuttinsa Erakossa-kuvastossa!

Erakossa promokuva 2014
Promokuva vuoden 2014 lopusta

Ai mikä hiton IX?

Numero 1 (I) symboloi korteissa uusia alkuja ja mahdollisuuksia. Numero 10 (X) symboloi korteissa syklin loppumista, maaliin pääsyä ja uudistumista. Koko erakossa projekti on ollut mulle uusi alku. Toisaalta se on ollut myös aiemman elämän loppu monellakin tapaa. Kun aloittelin tätä olin just eronnut ja aloittamassa puhtaalta pöydältä kaikkea. Tätä teemaa on siis tullut paljon mietittyä. Varsinkin viimeisimmällä Käärmeennahka albumilla käsittelen nimenomaan tätä I:stä X:ään teemaa todella paljon.

Mitä tämä mystinen Erakko sitten korttien mukaan noin yleisesti symboloi, jos se sieltä pakasta vetää: Yksinäisyyttä, eristäytyneisyyttä, petosta, epärehellisyyttä ja yksin kulkemista. Kuulostaa suoraan sanottuna aika paljon mun elämältä niin hyvässä kuin pahassakin. Varmaan moni muukin pystyy samaistumaan. Kortista voidaan lukea positiivisina asioina viisauden kertymistä, itsenäisyyttä, omalaatuisuutta ja eheää aikaa parhaassa seurassa itsensä kanssa. Toisaalta kääntöpuolena on sitten yksinäisyyden tunne, petetyksi tuleminen ja todellisten tunteiden peitteleminen. Kaikkiin noihin asioihin pystyn samaistumaan.

Oli siis korkea aika siirtää tämä kuvasto myös grafiikka muotoon. Erakossa IX -erakko on luonnollisesti modernisoitu versio, joka elää kaupungissa ja vaeltaa aiemmista mun graffoista tuttujen eläinhahmojen (käärme, susi) kanssa pleksit päässä pimeässä kohti pimeitä kadunkulmia, joissa muut eivät liiku.

Nyt sun ei tarvitse seurata valoa vaan tätä linkkiä ja käydä poimimassa jotain malliston rompetta myös omaan hyllyyn: https://www.erakossa.net/mallisto/ix/

Ps. Oheisten mallipaitojen ohella paljon muitakin värejä ja malleja saatavilla – nämä vain esimerkkeinä.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Muutamia demotuotteita

IX vinyl huppari

40,00  sis. ALV 24%

IX tarot T-paita

22,00  sis. ALV 24%


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.