Kansainvälistyvä Erakossa julkaisee PIMEÄ-tuplasinkun

11 miljoonaa kertaa pelkästään Spotifyssä streamannut Erakossa julkaisee vuodenaikaan osuvasti nimetyn Pimeä-tuplasinglen perjantaina 15.10.2021. Kappaleet ovat värikoodattuina tuplasinkkuina julkaistavalta tulevalta neljänneltä Erakossa-albumilta.

Musiikkivideon kera julkaistava “Niin pimeä mä oon” on nyrkit pystyyn nostattava voimalaulu ihmisen sisältä löytyvästä liekistä, jota täytyy vain muistaa ruokkia. Musiikkivideolla yhden miehen yhtye saa uuden vokalistin. Kaikki videon roolit ja toteutus ovat tuttuun tapaan artistinimen takaa löytyvän Niko Ailamon omaa käsialaa. B-puolena kuultava “Pohjakosketus toi nöyryyden” täydentää kokonaisuutta kertomalla tarinan aallonpohjalta voimaa löytävästä ihmisestä.

Uuden musiikin lisäksi Ailamo on perustanut uuden soolobändin: €-RAW soittaa englanninkielisiä versioita Erakossa-kappaleista: “Käsittämätöntä kyllä olen vuosien varrella saanut tasaisin väliajoin viestejä ympäri maailmaa ulkomaalaisilta mun musiikin kuuntelijoilta. Useimmiten kysellään apuja kappaleiden sanoitusten käännöksiin, kun Google Translate antaa hassuja tuloksia.”

Ensimmäinen €-RAW sinkku “Brain Holiday” on käännösversio yli miljoona kertaa Spotifyssä kuunnellusta “Tää on nähty” -kappaleesta. “Tänä kesänä ihmettelin kun Tää on nähty -kappaletta oli kuunneltu Saksassa useita tuhansia kertoja ja päätin, että eiköhän olisi aika jeesata kansainvälistä erakossa-digaria ja tehdä näistä helpommin ymmärrettäviä versioita.”

Lisää väriteemaista musiikkia ja englanninkielisiä versiointeja luvassa loppuvuodesta.


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.