Erakossa-keikkamyynti Pyramidi Bookingille

Tiedoksenne: Erakossa-keikat myy jatkossa Olli Vartiainen A.K.A. Keikkaolli ja homma pyörii Pyramidi Booking -firman kautta. Ollin naama saattaa olla alan ihmisille tuttu myös Warnerin toimistolta. Voisin laittaa tähän listan kovia nimiä, joita Olli on myynyt, mutta paljon olennaisempaa ja suurin syy Ollin valinnalle meidän keikkamyyjäksi oli se yksinkertainen seikka, että Olli nimenomaisesti halusi myydä Erakossa-keikkaa ja digailee tätä touhua ns. täysillä. Meillä on yhteinen maali ja se on viedä tämä juttu isoille lavoille ajan kanssa.

Tämän muutoksen yhteydessä haluaisin mainita, että meitä ihan oikeasti kannattaa kysyä ihan kaikenlaisille keikoille budjetista ja tilasta huolimatta. Oon kuullut liian useasti lauseen ”ei viitsitty kysyä, kun kuviteltiin, että maksaa niin paljon”. Toinen harhaluulo on siinä, että meiltä tulisi aina paikalle iso äänekäs live-bändi. Tulee jos haluatte, mutta kyllä me soitetaan myös DJ-tyylistä keikkaa (referenssinä vaikkapa Atomirotta) eli homma on muovattavissa monenlaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin. Jos keikkamyyjältä keikan kysyminen jännittää, niin voit myös kysyä suoraan multa asiaa (somekanavat/ email / nettisivujen lomake) ja sumplin homman Ollin kanssa. It’s all good. Meidän keikoilla käyneet tietää, että pidämme juhlista ja olemme niissä mukana mielellämme.

Keikkamyyjän vaihdos liittyy viime viikolla uutisoituun levy-yhtiöltä irtautumiseen, jonka myötä oli tarvetta vaihtaa myös keikka-agenttia. Sony Live oli sen verta tiiviisti naimisissa Sony Musicin kanssa, ettei jatkossa siellä ollut kummallekaan osapuolelle järkeä. Haluan kiittää Sony Liveä ja Markoa hienosta duunista ja luonnollisesti kesälle jo myydyt Sony Live –keikat soitetaan sovitusti ja täysillä.

Lisätietoja:


Ollin yhteystiedot:

Olli Vartiainen
p. 040 966 5230
keikkaolli@gmail.com

Ennen keikkoja kannattaa tietysti ottaa haltuun musat Spotifystä: 


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.