Erakossa – Mun aika menee (virallinen musiikkivideo)

Tällä videolla näet 39 päivää mun elämästä ja sun Suomesta. Halusin tietää miten mun naama ja ympäristö muuttuu, jos niitä kuvaa kerran päivässä. Kuvista syntyi musavideo, jonka jokaisella ruudulla on tekstiin liittyvä tarkoitus. Lehtien kuolema, ihokarvojen kasvu ja vanhan korvaaminen uudella on osa kaikkien meidän elämää.

Siihen ympärille syntyvä tarina eli kappaleen teksti varmaan monille tuttu. Sitä helposti keskittyy tekemään ihan kaikkea muuta unohtaen samalla ne elämässä oikeasti tärkeät asiat. ’Mun aika menee’ on Nollauspäivä-albumin viimeinen raita ja tämä on viimeinen teos, jonka siihen kokonaisuuteen liittyen teen.

Suosittelen tsekkaamaan videon myös siten, että unohdatte ton mun naaman kokonaan ja keskitytte yksittäiseen kohteeseen ympäristössä, kuten vaikka tohon pusikkoon etualalla. Luonto on ihmeellinen. Musa on mulle samanlainen elävä organismi.


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.