Kiitos lauantaista

En aina soita keikkoja, mutta kun soitan, teen sen todella hyvässä seurassa. Tai ainakin sellanen fiilis jäi, kun pääsin lauantaina useamman tässä kuvassa olevan henkilön kanssa vaihtamaan muutamat sanat. Monet kysy miksi keikka järkättiin tuolla ja yksi tärkeimmistä syistä on siinä, että tossa ympäristössä kommunikointi teidän kanssa on helpompaa niin keikalla kuin sen jälkeenkin. Se palaute, minkä sain teiltä lauantaina suullisesti, motivoi vielä pitkän aikaa tekemään just tätä mitä ollaan yhdessä tehty viime vuodet.

Sen vois joku mieltää myös Erakossa-jutun heikkoudeksi, ettei mulla ole mitään selvää kohderyhmää, ketkä esim. siellä keikoilla käy, mutta oon näiden iltojen perusteella vahvasti sitä mieltä, että hyvät tyypit on paras mahdollinen kohderyhmä, enkä todellakaan halua rajata sitä jatkossakaan yhtään sen tarkemmin. Linjatonta musaa monenlaisille hyville tyypeillä luvassa siis jatkossakin.

Keikalle oli ikäjakauma varmaan 18-65 ja edustettuina melkeinpä koko Suomen kartta. Paikalla oli jengiä ainakin Oulusta, Kajaanista, Joensuusta, Porista, Tampereelta, Lappeenrannasta ja Forssasta. Saatoin unohtaa sun kaupungin. Ja ei unohdeta paikallisjengiä, joiden joukossa oli myös monta uutta kasvoa.

Oli hauska tavata. Toivottavasti nähdään joskus uudestaan.

#erakossalive #yleisö #lavalta #tärkeimmätihmiset#mökkitäynnä


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.