Mitä vastaisit Erakossa (podcast)

Aikoinaan, kun tän Erakossa projektin myötä kyseltiin myös radiohaastatteluihin, valmistauduin niihin kuuntelemalla muiden artistien haastatteluja ja vastaamalla itse niihin kysymyksiin. Ton saman konseptin ympärille on nyt rakennettu mun ja Matin reissupodcast ”Mitä vastaisit Erakossa”. Eli ruoditaan siinä per jakso aina tietyn radiokanavan tietyn juontajan artisteille lähiaikoina esittämiä kysymyksiä ja otetaan niihin itse samalla kantaa. Emme suinkaan tyydy vaan lakonisiin kyllä/ei vastauksiin – sen sijaan otetaan aina laajemmin kantaa kysymyksen taustalla olevaan teemaan.

Nauhotellaan näitä tuolla keikkareissuilla, joihin edelleen liittyy niitä odotusjaksoja, jotka ollaan muutenkin täytetty lähinnä musiikista juttelemalla. Mulla ja Matilla on (omasta mielestäni) hyvä keskusteludynamiikka siltä osin, että vaikka taustoiltamme ollaankin suht samanlaisia, Matti pedantimpi tietopankki ja mä taas enemmän fiilistekijä.

Ota tuolta pari ekaa jaksoa haltuun ja jos homma kiinnosta, niin laita seurantaan. Ykkösjaksossa ruoditaan YleX:n Teppo Vapauden kysymyksiä ja kakkosjaksossa Loopin Jussi Ridanpään.

#erapodcast #musalife


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.