Riisuttuna, vol 1

Multa on jo pidemmän aikaa pyydetty akustista musiikkia. Siispä riisuin itseni tälle julkaisulle vaatteiden lisäksi myös instrumenteista ja tein kolmesta laulusta akustisemmat versiot, jotka istuu paremmin nuotiotulen äärelle ja valoisiin kesäiltoihin.

Ois ollut tylsä julkaista vaan omien biisien kierrätysversioita, joten paketoin kyytiin yhden lainabiisin. Saattaa olla jollekin yllätys, että valittu lainaraita on Evelinaa. Tai mistä minä tiedän. Joka tapauksessa mun mielestä pop’n’rollin kuninkaan on suht loogista versioida yliylijumalatarta. Arvostan aina tyyppejä, kellä on näkemystä, vahva viesti ja osaamista kirjoittaa omia laulujansa. Arvostan siis Evelinaa.

Kylmii väreitä on kesäraita, jonka teksti sopii aivan hyvin mun omien biisien flowhun. Ihmiset saa meidät tuntemaan outoja asioita ja tunteet ohjaa meidän erikoisiin paikkoihin. Vaikkapa sinne Löysään hirteen. Se jos mikä oli suht selvä valinta versioitavaksi tälle julkaisulle. Tärkeä biisi, joka ansaitsi myös akustisen versiointinsa. Näin tätä laulua on alun perin soitettu ja esitetty. Vähemmän rytmiä, enemmän (kyynelten) virtaa. Se oli muutenkin mulle tärkeetä, että akustinen versio tois biisin alkuperäiseen versioon jotain uutta kulmaa. Tää on nähty on orkkisversiona melkein punkrockia. Tää akkariversio on enemmänkin countrya. Poljento on sama, mut mielikuva aivan eri. Ja tää linkittää myös tän julkaisun tekstit yhteen, koska sillon ku on kesä kolkyt astetta, mä haluun laiturin nokkaan.

Tätä on Erakossa riisuttuna.

Vol 1, koska eihän sitä tän perusteella tiedä vaikka näitä tulis tehtyä jatkossa lisääkin. Hauskaa se oli ainakin. Toivottavasti säkin saat näistä jotain.

E.R.A.

Ps. Oon äänittänyt uuttakin musiikkia. Koita pärjää kesä tällä, niin alkusyksystä mennään taas.

http://bit.ly/Era-Riisuttuna-Spotify

http://bit.ly/Era-Riisuttuna-AppleMusic

http://bit.ly/Era-Riisuttuna-Deezer

http://bit.ly/Era-Riisuttuna-Tidal


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.