Tää on nähty – miljoona streamiä Spotifyssä

Alkaako nää MILJOONAN STREAMIN postaukset olla jo nähty? Mulle ei. Olen erittäin iloinen ilmoittaessani, että “Tää on nähty” on streamannut yli 1 000 000 kertaa Spotifyssä. Ilmeisesti jengi on yli miljoonaa kertaa halunnut lähteä kohti laiturin nokkaa, mitä en kyllä yhtään ihmettele, kun tätä maailman menoa just nyt miettii. Maailma on ton stygen julkaisun jälkeen vaan enemmän polarisoitunut ja sitä kuuluisaa “soppaa” setvitään entistäkin enemmän.

Kiitti Negatiiviset Nuoret tai nykyään oikeastaan Aataminoppa featista 🙏 Ja kiitti kaikki, jotka ootte kuunnellut. Tämä raita on jälleen hieno osoitus siitä, ettei stygen tarvitse aina saada hypeä ja huomiota julkaisun aikaan noustakseen lopulta jengin suosikiksi ja streamatakseen miljoonan. Suoraan sanottuna olisin luullut, että tälle ois irronnut julkaisun aikoihin aika paljon enemmän huomiota. Todellisuudessa ei soinut missään mediassa ikinä ja edes feattaajat ei jakanut tätä kanavissaan, joten suht low key meiningillä mentiin (älkää kysykö multa miksi). Onneksi kaikkein tärkein kohderyhmä eli mun kuuntelijat innostu tästä sitäkin enemmän ja tää on ollut monille suosikkibiisejä mun tuotannosta, mistä tietysti myös noi kuuntelumäärät kertoo.

Ja loppuun se sama juttu mitä korostan jokaisen miljoonastygen kohdalla: jollekin muulle tämä olisi vain taas yksi miljoona kuuntelua, mutta mulle omakustanteena itse näitä julkaisevana ja tuottavana henkilönä tämä määrä on oikeasti todella merkittävä ja käsittämätön juttu. Kiitos.

#erakossa #miljoonastreamiä #spotify #negatiivisetnuoret #kingsofhiphoppopnroll


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.