Tiedote 7.6.2016: Undercover lover / Hylky -tuplasinkku

Erakossa - UCL-Hylky sinkkukansi webKärsivällisyys on hyve, sanotaan. Oon odottanut Undercover Lover –raidan julkaisua nyt jo lähes 2 vuotta. Kyseessä on harvinaisempi Erakossa duuriraita, jolla esitellään kepeämpää takapotkurokkia hiphop elementein. Tää kesäinen biisi on ollut yleisön suosikkeja Erakossa-livesetissä jo pidemmän aikaa.

En halunnut kuitenkaan unohtaa julkaisulla Erakossa-duurirokin ystäviä, joten lisäsin samaan pakettiin perinteisemmän Erakossa-raidan, jossa seikkaillaan merellisissä tunnelmissa ihmissuhdepelin aalloilla. Hylky ja Undercover Lover ovat monilta osin toistensa vastakohtia, mutta sisältävät samalla molemmat viittauksia pinnan alle, joten julkaisun kannen osalta yhteinen tyyli oli helppo löytää.

Neljä viikkoa sitten julkaistu Nollaus-sinkku on otettu Erakossa-kuulijoiden joukossa erinomaisesti vastaan ja se nousikin kaikissa verkon musiikkipalveluissa sen hetken suosituimmaksi Erakossa-kappaleeksi. Lupasin Nollaus-tiedotteessa syksylle Nollauspäivä EP:n – unohdetaan ne puheet! Huomasin nimittäin kuunnellessani viimeisen vuoden aikana tehtyjä Erakossa demoja, että siellä on helposti albumillinen raitoja, jotka ansaitsevat tulla julkaistuksi. Nollauspäivä EP:n sijasta onkin siis luvassa Nollauspäivä-albumi syyskuussa.

Ilmoitan samalla, että Erakossa keikkamyynti on siirtynyt Sony Liveltä Olli Vartiaiselle eli Keikkaollille (Pyramidi Booking). Ollin naama saattaa olla alan ihmisille tuttu myös Warnerin toimistolta. Olli halusi itse Erakossa-tiimiin mukaan ja en voisi olla iloisempi tästä lisäyksestä – kesän keikkalista on alkanut heti muotoutua. Noin yleisesti voisi sanoa, että pöhinä erakossa-kuplassa on vahvasti nousussa ja mikäs sen parempi tapa juhlia tätä kuin julkaista kesäsinkku. Kelluminen nimittäin kuuluu kesään, mut välillä kantsii vaan uppoutua musaan.

Julkaisua voi kuunnella täältä.

JULKAISU: Undercover Lover / Hylky
UPC: 638865032227
Lataa kannet (1980*1980 px) 

UNDERCOVER LOVER
Kesto: 2min 56s
ISRC: US-DHM-16-15596
Teoston teosnumero: 28592484

HYLKY
Kesto: 2min 58s
ISRC: US-DHM-16-15597
Teoston teosnumero: 30631676

Jos tarvitset raitoja radioon, DJ-hommiin tai vastaavaan käyttöön – laita viestiä. Järjestyy.

Kiitän älyttömästi kaikesta mahdollisesti tuesta! #DIY


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.