Uudistettu ERA-Shop verkkokauppa auki

Haluatko olla päästä varpaisiin Erakossa? Eli siis kiinnostaako Erakossa-tuotteet ja sillä tavalla artistin tukeminen? Jos vastasit kyllä, niin mulla on sulle hyviä uutisia: ERA-Shopin uusittu versio on nyt julkaistu ja löytyy osoitteesta erakossa.net/kauppa.

Uudesta verkkokaupasta löytyy tähänastisista kaupoista selvästi laajin valikoima eli nyt on sit tarjolla vähän kaikenlaista repuista, päähineiden ja mekkojen kautta niihin perinteisiin T-paitoihin ja huppareihin. Homman tietysti mahdollistaa se, että tilaukset duunataan aina yksittäiskappaleina just sun tilauksesta, jolloin niitä ei ole missään mulla autotallissa varastossa vaan kaikki tulee tuoreena suoraan painosta.

Tämä tietysti kääntöpuolena tarkoittaa hieman pidempiä toimitusaikoja, isompia hintoja ja sitä, että tuotteiden palautukset ei ole poikkeustapauksia lukuun ottamatta mahdollisia, koska kyse on yksittäiskappaleesta. Mutta tällä konseptilla mahdollistetaan erittäin siisti ja jatkossakin laajentuva Erakossa-tuotevalikoima, josta varmasti löytyy jokaisella jotain.

Kauppa on ollut mulla jo pitkään suunnitteilla, mutta tämä korona-tilanne nyt sitten mahdollisti keikkojen sijasta ajan käyttämisen nettikaupan rakentamiseen. Mullakin jäi pandemian takia niin jo soitettujen keikkojen kuin peruttujenkin keikkojen liksoja saamatta, joten tämä uusi tukimuoto on siltäkin osin tarpeellinen lisäys valikoimaan. Maksutapoina käyvät kaikki pankkien verkkomaksut, kortit ja jopa laskutus.

Kiitokset jo etukäteen kaikille tilaajille ja laittakaan palautetta, jos kaupasta ehdottomasti puuttuu jotain, niin koitetaan järjestää seuraavassa päivityksessä!

Tässä vielä linkki kauppaan. Alla vaan muutamia maistiaisia laajasta kaupan valikoimasta!


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.