Vieraana YleX PPP-yöshowssa

Olin YleX PPP-yöshown vieraana, missä kuunneltiin tietysti uusi Erakossa-kappale “Niin pimeä mä oon” ja vähän mun vanhempaa musaa (Etupihaa), mutta ennen kaikkea tehtiin Jenni Poikeluksen teiniaikaisista lyriikoista pari biisiraakiletta nauhalle suorassa lähetyksessä. Koko lähetys löytyy kuvan kera Yle Areenasta ja hyppään messiin jossain 5h kohdilla.
Koska olis ollut epäkohtelijasta mennä PPP spessulähetykseen ja huomioida vaan yksi P kolmesta, vein Pehkoselle ja Parikalle handuun muistoksi vähän erilaistan retrotaidetta eli meidän Retry Skateboards dekit – ei muuta kun kovaa ajoa (tai seinälle)! Sama kuvio nimittäin pätee skeittaukseen ja pöytälaatikkomusaan: never give up ja uutta yritystä vaan nauhalle!
Ehdin sanoa YleX:llä about kaiken mitä pitikin, mutta yks tärkeä juttu unohtu sanoa. Se on sama juttu, mikä ois hyvä muistaa sanoa muillekin vanhoille frendeille: oon ikuisesti kiitollinen äxälle siitä jeesistä, minkä sieltä aikoinaan sain, kun alottelin tätä Erakossa hommaa, vaikka ei täs enää viimeseen pariin vuoteen olla pidetty niin aktiivisesti yhteyttä. Tää juttu on mulle nykyään mun elämään mukavasti istuva sivuduuni, joka antaa todella paljon teidän ihmisten kautta. En tiedä oltaisko tässä ilman YleX-kanavaa, joka on onneksemme tuonut aina uutta musaa esiin ja jatkaa sitä duunia nykyäänkin. Kiitos ja keep up the good work 🙏
Tämän kuvan ja mulle erittäin hienon muiston taltioi Miska Lehto.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.