Eka vuosi Erakossa

YleX reittaus vuoden top 100 1-12-2015Vuosi 2015 on kohta ohi. Tossa kuvassa on YleX:n kuuntelijoiden kuluneen vuoden aikana parhaaksi arvioimat biisit. Oon aivan älyttömän ylpeä ja otettu siitä, että sijalla 3 kaikista vuoden biiseistä on just nyt mun vuosi takaperin kirjoittama, tuottama ja julkaisema terapiakappale. Kaikki mitä sen jälkeen on tapahtunut, on ollut todella iso palkinto siitä suosta, jossa tossa vuosi sitten tuli ite kynnettyä. Ja siksi haluan ennen kaikkea kiittää teitä kuuntelijoita siitä kaikesta hienosta tuesta, jota ootte antaneet monessa eri muodossa. Kiitos. Myös YleX:lle, jonka sivuilla voitte vielä tän Joulukuun reitata tota kappaletta: – ens vuonna klikkaillaan sit jo uusia biisejä!
 
Mun osalta vuoden 2015 paras hetki oli Eteinen-EP:n julkaisu. Se oli aika pitkän matkan uus erilainen välietappi. Oon ollut julkaisemassa aika montaa julkaisua vuosien varrella, mut oli siisti tehdä tää aivan uudenlaisella porukalla. Kiitti Eerolle ja Tommille Elements Musicilla, kun innostuitte tästä ekana. Kiitti Aki Sihvoselle ja Jonas W Karlssonille raitojen ehostuksesta. Kiitos Kuoppamäen Timolle, Rikalan Samille, Salon Markolle ja muillekin Sony Musicilla tuesta, ajatuksista ja hyvästä kahvista. Ja tietty kiitos kaikille läheisille, jotka ootte jaksaneet tukea tätä mun elämäntapaa musiikin parissa. Seepra ei pääse raidoistaan.
 
Ennen kaikkea kiitos Matti, Riku, Ville ja Tommi eli leikkimielisesti Erakossa firman työntekijät (live-bändi). Nää jätkät on vapaaehtoisesti ja pyyteettömästi tehnyt vapaa-ajallaan mun kanssa töitä tän jutun eteenpäin viemiseksi ja en vois olla kiitollisempi siitä. Rakennettiin yhden miehen bändistä hiton hyvä live-orkka, joka sai paljon kehuja. Termi sooloprojekti tuntuu nykyään vähän väärältä, vaikka sellaisena tää toki jatkuukin.
 
Mun kädet sauhuaa joka päivä päästä julkaisemaan uutta musaa. Mietin ja odotan sitä joka päivä. Myöskään Erakossa ei ole mulle mikään projekti tai tuote vaan elämäntapa. Ens vuonna jatketaan sitä tarinaa yhdessä.
 
Tulevaa Kammio-EP:tä eli levyn B-puolta odotellessa voitte aina palata tän vuoden tunnelmiin tsekkaamalla toi Eteinen-EP:n tuolta.
► Spotify:
► Deezer:
► iTunes/AppleMusic:
► Youtube:
► …ja lähes kaikki latauskaupat.
 
Kiitos.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.