ERAKOSSA 4 lyfe

Viimeeks maanantaina sain inboxiin kyselyn oonko uuden levyn myötä lopettamassa, joten tässä teille kuvamuodossa vastaus. Oon joku 15 vuotta kelannut, että vatsaan pitäis ottaa tekstitatuointi, mutta sopivaa tekstiä ei oo aiemmin tullut mieleen. Tekstitatuointi on kuitenkin aina riski, koska sanoilla on merkitys, joka voi ajan myötä muuttua. Tän tekstin takana pystyn varmasti seisomaan. Erakossa on mulle artistinimen ohella mielentila ja turvapaikka, johon voin aina vetäytyä.

Oon nyt tehnyt tätä soolohommaa virallisesti 4½ vuotta, mutta todellisuudessa jo melkein 10. Erakossa taiteilijanimi on syntynyt kesällä 2010. Uskallan väittää, että teen tätä juttua loppuelämäni tavalla tai toisella. Saatan toki keksiä muitakin projekteja tähän rinnalle tai pitää juttua tauolla, mutta en oikein nää tilannetta, missä tää ”bändi” ”hajoaisi”. Aina kun oon soolona, oon Erakossa.

Muistan miten yks nimeltä mainitsematon tuottaja sano mulle joskus, että artisteissa melkein tärkeintä on se, että ne ite uskoo omaan juttuunsa. Mulla ei oo sen asian kanssa ollut missään vaiheessa ongelmia – päinvastoin seison tän takana 100%. Sen sijaan jollain vanhoilla musafrendillä on ollut vaikeuksia uskoa ja siten hyväksyä tätä projektia. Tää leima olkoot samalla myös viesti niille tyypeille. Tätä mä ylpeästi ja aidosti oon.

Ja tietty mun seuraajille tää olkoot nyt jälleen kerran yks tae siitä, että vaikka Lopputekstit voi kuulostaakin vikalta levyltä, en viittaa nimellä siihen. Ajattelin siis seuraavaksi alkaa tehdä uutta Erakossa musiikkia, jos sopii?

Lainatakseni loppuun Lopputekstit-albumin kappaletta:
”Et sä tiedä mun nimee? Erakossa – en ees haluu sun skeneen.”

Leiman duunas ► Kalle Koo ja mestana Paradise Tattoo & Piercing
Uus albumi tuolta ► 

#erakossa #lopputekstit


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.