Erakossa 5v

Erakossa naamakuva 2014
Erakossa naamakuva 2014

Erakossa täytti eilen virallisesti 5-vuotta. Onnea mulle. Löysään Hirteen julkaistiin 5.11.2014 ja siitä lähti mielenkiintoinen matka, jonka viimeisin etappi oli Aarrekartalta rastin metsästys tän syksyn keikkareissuilla. On ollut todella opettavainen reissu, johon on mahtunut hyviä ja toki myös huonompia hetkiä. Wikipediasta lisätiedot 😎

Ois aika pitkä lista jengiä ketä vois kiitellä, mutta tärkeimpänä kuitenkin kiitos kaikille teille, jotka ootte kuunnellut mun musaa ja seuraillut eri kanavissa. Semisti herkistää muistella kaikkia tarinoita, ihmisiä ja muistoja, jotka tohon 5 vuoteen mahtuu. Osa on ollut alusta asti messissä. Osa on hypänny matkan varrelta kyytiin. Toiset on jäänyt jo jollekin pysäkille.

Matka jatkuu tästä kohti uusia aallonharjoja (ja -pohjia). En oo viime viikkoina postaillu hirveesti mitään, mutta ei kannata huolestua: oon tässä työstellyt muutamaa hyvää uutta stygeä ja sopinut pari keikkaa ens vuodelle, jotta päästään taas Matin kanssa laulaa noita lauluja teidän kanssa.

Toi kuva on yks niistä 2014 vuoden promoista, jota muistan mediassa jonkun kommentoineen about näin: “ei kyllä näytä yhtään musiikiltaan”. Ei vissiin ihan toi The Hermit (Erakko) -referenssi auennut hirveen monelle (KVG). Oon sittemmin luopunut sauvasta ja lyhdystä (kunhan olin eka tatuoinut ne ihoon muistoks)


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.