Sydän Erakossa – Tarinoita rintalastan alta – Osa 1

Huh. Viimeiset 11 kuukautta oon tallentanut mulle älyttömän tärkeitä muistoja sekä laulumuodossa nauhalle että kuvamuodossa iholle. Olen enemmän kuin innoissani siitä, että molemmat projektit konkretisoituvat nyt samanaikaisesti. Molempien teosten teemat ovat eri tallennusmuodosta huolimatta hyvin samankaltaisia ja molempien keskiössä on SYDÄN. Ne on luotu rinnakkain. Ne ansaitsee linkityksen toisiinsa.

Kävin siis tällä viikolla värittämässä mun selkäleiman viimeisen pätkän.Sieltä puuttui ainoastaan värit yhdestä kohdasta – sydämestä. Piirsin ton selkäkuvan suunnitelman samaan aikaan kun kirjoitin Löysään Hirteen biisin – elokuussa 2014. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, oon tehnyt älyttömästi biisejä ja istunut monia tunteja hakkaamassa tota kuvaa iholle.

Nyt 11 kuukautta koko tän matkan aloittamisen jälkeen ollaan tässä. Selkä on sydämineen valmis. Sydän-levyn A-puoli tulee ulos. Voisi äkkiä kuvitella, että tämä on joku suunniteltu kokonaisuus, mutta eipä ole. Noin suunnitelmallinen edes mä en ole. Kaikki elämän palaset viimeisen vuoden aikana ovat käytännössä työntäneet mut tähän lopputulokseen ja olen siitä älyttömän fiiliksissä. Kaikella on tarkoituksensa. Yksi ovi menee kiinni, toinen aukeaa.

Tässä on teille skidi fiilistely- ja dokkaripätkä mun selkäleiman viimeistelystä. Pätkä sisältää myös paljon keloja viimeisestä 11 kuukaudesta, joten kannattaa tsekata, vaikka verenvuodatus jännittäisikin – kuunnelkaa vaikka sitten pelkillä äänillä ilman kuvaa.

Huomenna pääsen jakamaan teille sydämen puolikkaan myös musiikkimuodossa. Kiitti kaikille jotka on mahdollistanut tän matkan. Tiedätte ketä olette. Mennään eteenpäin. heart emoticon

Muista tsekata myös EP heti kun se julkaistaa eli laita tää Spotify-soittolista seurantaan:

Ps. Kiitos Sonja Kaski!


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.